Afstudeeropdrachten voor studenten

Afstudeeropdrachten voor studenten
10
december

Hey communicatiestudent!

Wat denk je van een toffe Employer Branding opdracht?


Deze bedrijven bieden Employer Branding afstudeerprojecten: 


ISL Bladel

Neem contact op met Ron Luijten, directeur/eigenaar (leuke vent, ambitieus bedrijf, volop in de groei!) via 0497 - 33 08 88, (keuze 5) of mail: ron.luijten@islbladel.nl. Veel ruimte om gave, creatieve dingen te doen.

Van Eerd

Handigst om te bellen met René, directeur/eigenaar via (040) 254 90 09. No-nonsens gast, bedrijf in bijzondere markt. Staan open voor mensen met peper in de kont. 

Inhoud

Deze bedrijven willen beter zichtbaar zijn op de arbeidsmarkt. Met arbeidsmarktcommunicatie die onderscheidend is. Uiteindelijk moet het beste talent voor hún kiezen. Je bedenkt strategie, een concept en zet je ideeën om in creatieve communicatietools. Dat kan zijn: een vacaturetekst, coole social campagne, blogs, vlogs, een werkenbij-site of een andere originele manier om talent aan tafel te krijgen. 

Jij bent aan zet

De Merkgevers brengt bedrijven met afstudeerplekken in beeld maar JIJ bent aan zet. 

Het is de bedoeling dat je zélf contact opneemt met de bedrijven en zelf afspraken maakt over je opdracht.

De Merkgevers begeleidt je dus niet en staat er verder los van. (Ik breng opdrachten hier onder de aandacht als service naar mijn klanten:) 

K.A.N.S.E.N

Heeft een bedrijf niet zo'n sexy website of coole uitstraling? Zie het als een KANS! Ze hebben jóu dus nodig om daar verandering in te brengen. Om een aantrekkelijke werkgever te worden voor de arbeidsmarkt. Dat is onlosmakelijk verbonden met marketing, communicatie en branding.

Neem dus juíst contact op want vaak liggen er de mooiste mogelijkheden! Laat je verrassen en ga het verschil maken. 

Reacties

Reageren

Laatste blog artikelen