Reviews

Naast haar creatieve en tekstuele kanten is Marion een uitstekende begeleidster in organisatie veranderingen. Zowel in de dialoog en het optekenen van narratieve verhalen, als in het uitdagen van teams om de kern van verandering weer te geven , is zij een kei! Ik beveel haar van harte aan!!

Met veel enthousiasme en kennis van zaken heeft Marion ons op de kaart gezet als werkgever in De Kempen. Marion heeft een bedrijfs DNA van ons gemaakt en op basis daarvan een werkgeversboekje ontworpen waarin wij ons helemaal herkennen. Door het organiseren van een Meet & Greet en door het plaatsen van vacatures hebben wij een “pipeline” kunnen aanleggen met toekomstige werknemers. Marion heeft onze vacatureteksten herschreven in een duidelijke, grijpende vorm.

Marion is a very talented and great coach. I immediately felt comfortable and could open up easily. She helped me bring my purpose into the spotlight and helped me to develop a strategy to apply it directly to my business. As co-founder and Ceo, purpose is the essence to lead people and the company towards a vision. She gave me tools to pro-actively work towards my goal of communicating my own essence to others. On top of that she has a very warm and welcoming Ora, which encourages oneself to open up. Her experience in the field of marketing, branding and story telling and interpersonal talents are a a big value to everyone who will experience working with her. I can highly recommend her.

Marion is een ster in het ontwikkelen van een "sterk merk". Als compagnon heb ik met Marion samengewerkt en werkenindekempen.nl gemaakt tot het grootste wervingskanaal van de regio. Marion is ontzettend creatief en vindingrijk. Een echte bouwer die geprikkeld raakt door nieuwe invloeden. Marion heeft oog voor detail en ziet overal (creatieve) kansen. Ze is een aanwinst voor elk bedrijf wat- of product dat de markt wil veroveren

Creatief, vrolijk en een vlotte babbel! Zo heb ik Marion van Loon leren kennen. Het was ontzettend fijn samenwerken met haar tijdens het Employer Branding Traject van Van Ham Tenten & Podia. De creativiteit borrelde naar boven. Het DNA van het bedrijf heeft ze uitstekend in kaart gebracht en verwoord in een prachtig boekje en werkbare toolkit. Samen waren we een topteam. Ik beveel haar van harte aan!

Marion maakt het verschil tussen "communiceren" en "effectief communiceren". Ze doet dat simpel en zonder jargon, maar met rake klare taal. Marion gaat op zoek naar de kern van de organisatie, het bestaansrecht en wie je als organisatie wil zijn. Ze weet hoe je met je boodschap je doelgroep bereikt, maar ook doordringt en beïnvloedt. Ze heeft eigentijdse en creatieve ideeën over hoe een organisatie zich kan uiten in woord en beeld. Ze laat zien dat "effectief communiceren" je bestaansrecht als organisatie versterkt en dat het een vak is.