Diensten

Wat kan ik voor je betekenen?

Met mijn Bureau De Merkgevers help ik werkgevers om zich te onderscheiden op de arbeidsmarkt. Hands-on en op mensenmaat. Dat doe ik door middel van:

Employer Branding Training 
Inhouse Trajecten
Consulting 

Wat levert het op?

In de afgelopen 10 jaar heb ik bewezen dat Employer Branding prachtige resultaten oplevert:

Mijn unieke Flamingo Methode zorgt voor een upgrade van de organisatie. Ik zet de authentieke waarden van de werkvloer om in vacatureteksten, advertenties, blogs, fotografie, social media en pakkende content. Doordat ik het verhaal vertel van de werkvloer, voelen medewerkers zich gehoord en trots. Bovendien brengt het organisaties dichterbij hun kern.

"Met mijn bureau De Merkgevers zorg ik voor verbinding tussen werkgevers, medewerkers en de arbeidsmarkt"

Mijn aanpak

Mijn klanten

Employer Branding is niet alleen  voor organisaties met een hoge naamsbekendheid en een riant budget. Élke bedrijf kan een interessante werkgever zijn, ongeacht formaat of budget. 

De Merkgevers creëert meerwaarde door werkgevers te helpen bij een authentieke uitstraling. In de afgelopen 10 jaar heb ik bewezen dat het werkt. Check deze voorbeelden in mijn werk

"Your Employer Brand is never what you say it is. It is what your employees and candidates say it is."

De Merkgevers. Iets voor jullie?

Alle werkgevers kunnen Merkgevers worden. De enige voorwaarde is, dat je een goede werkgever bént. 

Employer Branding is de meest eerlijke vorm van marketing. Het werkt pas als je open en authentiek bent. Dat is dan ook de enige manier om je duurzaam te onderscheiden als werkgever.

'Be a flamingo in a flock of pigeons'