Masterclass Employer Branding

Masterclass Employer Branding

Hoe bouw je een aantrekkelijk merk als werkgever?

 

Regelmatig verzorg ik een Masterclass voor vooruitdenkende werkgevers. Zij realiseren zich dat Employer Branding geen 'nice to have' maar een 'need to have' is voor communicatie en HR. Want de arbeidsmarkt is krap en medewerkers maken het verschil. 

'Your Employer Branding is never what you say it is. It's what your employees and candidates say it is'

Enkele reacties:

'Prima eye-opener. Ze je meteen aan het denken. Prima presentatie. Compliment!'

'Het was een duidelijke route over hoe je employer branding zou kunnen uitstippelen'

'Well done. Authentiek!'

'Mooi Marion dat je je verhaal verteld met passie, enthousiasme en rafelrandjes. Compliment!'

'Je gaat goed nadenken over wat je nu uitstraalt en wat je wílt uitstralen'

Employer Branding Training

Binnenkort start ik met een Employer Branding Training op mensenmaat, waarin je meteen aan de slag gaat met je merk. Geef je snel op en ga aan de slag met jouw merk.

Project afbeeldingen

Laatste projecten

Van Ham Tenten & Podia
Van Ham Tenten & Podia Employer Branding voor één van de allermooiste werkgevers in de regio. Van Ham Tenten & Podia. Vol respect en bewondering mocht ik dit bedrijf induiken om de spirit van deze 'ruggegraat-mannen' vast te leggen in vette communicatie! Dit project was té leuk en het resultaat is fantastisch. Ik kreeg volop de vrijheid om Van Ham in beeld te brengen zoals ik het zag. Of beter, zoals de helden het zélf zien daar. Check it! TROTS TROTS TROTS.
We Provide
We Provide We Provide bleek een eigenzinnig karakter te hebben. Dat hebben we in kaart gebracht met een uitgebreide Toolkit en een ontzettend cool brandboekje dat hun DNA weergeeft. IT talent, buckle up! 
Het hart van Joris
Het hart van Joris Na jaren van verbouwen, wilde Joris Zorg de mensen verrassen met een origineler kado dan een 'benkske'. Ik ontwikkelde een prentenboek voor de enorme community die Joris Zorg rijk was. Alle bewoners, medewerkers, familieleden en vrijwilligers maakten er deel van uit en kunnen het nog altijd trots delen met elkaar. Employer Branding in haar mooiste vorm; recht uit het hart.
Werken in de Kempen
Werken in de Kempen Werken in de Kempen groeit uit tot het grootste en meest vernieuwende platform van Nederland. Feitelijk is het het grootste Employer Branding project dat ik ooit heb gedaan. Het inspireerde me tevens tot De Merkgevers. Lees hier hoe.