Over Ons

Over ons

De Merkgevers is een Employer Branding & Development Bureau dat diepgeworteld is in de Brabantse Kempen, de slagader van het Eindhovense Brainport.

Wij, Marion van Loon en Neeltje van Loon (geen familie ;) richten ons met ziel en zaligheid op het versterken van authentieke en duurzame werkgeversmerken en helpen mooie werkgevers zich daarin te ontwikkelen, zowel intern als extern..

Wij zijn er voor de arbeidsmarkt van morgen!

De afgelopen jaren heeft dat succesvolle cases opgeleverd waar we supertrots op zijn. Met onze eigen unieke werkwijze, de Flamingo Methode, helpen wij werkgevers om hun organisatie toekomstbestending te maken. We zijn gespecialiseerd in Gen Z, de generatie die momenteel de arbeidsmarkt betreedt.

Sleutel van het succes? Dat we 't met de mensen van de werkvloer sámen doen. Zíj zijn het goud van een organisatie en wij helpen ze om hun verhaal te vertellen. Open, eerlijk, origineel en écht. En dat werkt.

Over Marion

Ik ben Marion van Loon, employer branding specialist, mensenmens, bruistablet en anderskijker. Ik word gedreven door nieuwsgierigheid, creativiteit en passie voor het vak. Een strategisch en conceptueel denker met de voeten in de klei. Employer Branding omvat alles omvat waar ik van hou; mensen, cultuur, communicatie en beroepstrots.

Mijn grootste inspiratiebron? De held van de vloer en authentieke leiders. Verder verkies ik originele communicatie boven oppervlakkige perfectie. 

"Alles wat ik doe draait om contact maken met mensen"

Vlieguren

Vliegen is één ding. Waar je allemaal bent geweest is zéker zo interessant. Ik werk al 20 jaar als marketing communicatie specialist waardoor ik in de meest uiteenlopende werkomgevingen kom. De afgelopen 12 jaar specialiseerde ik me in employer branding trajecten binnen MKB, Internationals en semi-overheden.

Over Neeltje

Ik ben Neeltje van Loon, bevlogen communicatie specialist, gek op mensen, aanstekelijk enthousiast en een procesdenker met sterk helikopterview. Een echte strateeg met nuchtere en praktische kijk op zaken. Mijn oprechte interesse in mensen (lees nieuwsgierigheid) en organisaties is wat mij drijft. Overal zie ik potentieel en mooie toekomstbeelden, vaak eerder dan de rest van de wereld. Ik ben een cultuursnuiver en een verhalenvanger. 

Vlieguren

Mijn vlieguren heb ik gemaakt bij internationale organisaties, in de zorg, het MKB én het onderwijs. Na het afronden van mijn studie communicatie ben ik vrij snel aan de slag gegaan als interim communicatiespecialist en heb ik al veel mooie organisaties mogen ontdekken en mogen ondersteunen. Ik heb een achtergrond in een verandermanagement en talentmanagement en tien jaar met heel veel passie gewerkt in het beroepsonderwijs als HBO docent Communicatie & trainer.