Werken in de Kempen

Werken in de Kempen

Oprichting Werken in de Kempen

In 2014 richtte ik met mijn zus Werken in de Kempen op. Inmiddels doorontwikkeld tot  het  snelgroeiende franchiseconcept Werken in de Regio. 

Goed beschouwd is Werken in de Kempen, naast een succesvol arbeidsmarktplatform,  een enorm geslaagd branding project. We hebben namelijk een platform ontwikkeld waarin honderden werkgevers binnen de regio zich uniform én individueel kunnen profileren.

Duizenden mensen vonden een baan, honderden bedrijven sloten zich aan. We ontwikkelden een regionale community die al onze dromen oversteeg toen we het concept in 2014 bedachten, mijn zus Lieke en ik. 

Inmiddels heeft Lieke het uitgebouwd tot een succesvolle franchiseformule en heb ik gekozen mijn eigen weg te gaan met De Merkgevers. Dat vult elkaar naadloos aan. Werken in de Regio biedt recruitment en advertentiekanalen, ik help bedrijven om zich er te profileren met een onderscheidend verhaal.

Wel streven we nog steeds dezelfde visie na; 'werkgevers en werknemers met elkaar verbinden in de regio'. 

Als dat geen goed verhaal is? En allemaal waargebeurd.. in de Kempen ;)

Lees ook dit artikel:

https://www.werf-en.nl/snelst-groeiende-bedrijf-maakt-werk-zoeken-ludiek/

 

 

Project afbeeldingen

Laatste projecten

Jaarprogramma Bax Metaal
Jaarprogramma Bax Metaal Wat brengt het Jaarprogramma bij de 4 bv's van Bax Metaal? Je ontdekt wat ervoor nodig is om medewerkers nog lang en gelukkig in je bedrijf te houden en de júiste nieuwe collega's aan te trekken. Dat geeft een boost aan de groei van je organisatie én je werkgeversmerk🦩.Daar wordt het hele bedrijf gezonder en toekomstbestendiger van! 🌱💯🎖
Wat levert Employer Branding op bij Gooskens Hout?
Wat levert Employer Branding op bij Gooskens Hout? Wat heeft Employer Branding GOOSKENS HOUT in Hoogeloon concreet opgeleverd? En wat hebben we daar allemaal voor gedaan?
Contour Fine Tooling
Contour Fine Tooling Employer Branding Traject voor een verborgen diamant in de arbeidsmarkt. Contour Fine Tooling in Valkenswaard, onderdeel van de Diamond Tools Group, is de enige diamantslijperij in Nederland. Ze maken high tech tools met diamanten. Een bijzonder project met schitterende resultaten. Letterlijk.
Van Ham Tenten & Podia
Van Ham Tenten & Podia Employer Branding voor één van de allermooiste werkgevers in de regio. Van Ham Tenten & Podia. Vol respect en bewondering mocht ik dit bedrijf induiken om de spirit van deze 'ruggegraat-mannen' vast te leggen in vette communicatie! Dit project was té leuk en het resultaat is fantastisch. Ik kreeg volop de vrijheid om Van Ham in beeld te brengen zoals ik het zag. Of beter, zoals de helden het zélf zien daar. Inmiddels is de organisatie meer dan verdubbeld, dus andere helden herkenden zich in de arbeidsmarktcommunicatie.