We Provide

We Provide

De beste online experts aantrekken in de markt. 'Een uitdaging' is een understatement. Maar We Provide bleek een eigenzinnig karakter te hebben. Dat hebben we in kaart gebracht met een uitgebreide Toolkit en een ontzettend cool boekje dat hun DNA weergeeft. IT talent, buckle up! 

We Provide

Met meer dan 30 professionals bouwt We Provide dagelijks supersterke webshops en websites. Ze werken voor ambitieuze bedrijven die geloven dat hun website het verschil maakt. My Jewellery, Vogel’s, Durlinger, Shoetime Online, Buddha to Buddha en Verfwinkel bewijzen hun succes.

We Provide ontwikkelt zich door te experimenteren, kennis te delen en elkaar uit te dagen. 'Op die manier blijven we onszelf en onze producten vernieuwen en verbeteren. We blijven groeien door co-creatie en kennisdeling met elkaar én onze klanten'.

Download hier: Brand Book We Provide

Project afbeeldingen

Laatste projecten

Contour Fine Tooling
Contour Fine Tooling Employer Branding Traject voor een verborgen diamant in de arbeidsmarkt. Contour Fine Tooling in Valkenswaard, onderdeel van de Diamond Tools Group, is de enige diamantslijperij in Nederland. Ze maken high tech tools met diamanten. Een bijzonder project met schitterende resultaten. Letterlijk.
Van Ham Tenten & Podia
Van Ham Tenten & Podia Employer Branding voor één van de allermooiste werkgevers in de regio. Van Ham Tenten & Podia. Vol respect en bewondering mocht ik dit bedrijf induiken om de spirit van deze 'ruggegraat-mannen' vast te leggen in vette communicatie! Dit project was té leuk en het resultaat is fantastisch. Ik kreeg volop de vrijheid om Van Ham in beeld te brengen zoals ik het zag. Of beter, zoals de helden het zélf zien daar. Check it!
We Provide
We Provide We Provide bleek een eigenzinnig karakter te hebben. Dat hebben we in kaart gebracht met een uitgebreide Toolkit en een ontzettend cool brandboekje dat hun DNA weergeeft. IT talent, buckle up! 
Het hart van Joris
Het hart van Joris Na jaren van verbouwen, wilde Joris Zorg de mensen verrassen met een origineler kado dan een 'benkske'. Ik ontwikkelde een prentenboek voor de enorme community die Joris Zorg rijk was. Alle bewoners, medewerkers, familieleden en vrijwilligers maakten er deel van uit en kunnen het nog altijd trots delen met elkaar. Employer Branding in haar mooiste vorm; recht uit het hart.