Werken in de Kempen

Werken in de Kempen

Oprichting Werken in de Kempen

In 2014 richtte ik met mijn zus Werken in de Kempen op. Inmiddels doorontwikkeld tot  het  snelgroeiende franchiseconcept Werken in de Regio. 

Goed beschouwd is Werken in de Kempen, naast een succesvol arbeidsmarktplatform,  een enorm geslaagd branding project. We hebben namelijk een platform ontwikkeld waarin honderden werkgevers binnen de regio zich uniform én individueel kunnen profileren.

Duizenden mensen vonden een baan, honderden bedrijven sloten zich aan. We ontwikkelden een regionale community die al onze dromen oversteeg toen we het concept in 2014 bedachten, mijn zus Lieke en ik. 

Inmiddels heeft Lieke het uitgebouwd tot een succesvolle franchiseformule en heb ik gekozen mijn eigen weg te gaan met De Merkgevers. Dat vult elkaar naadloos aan. Werken in de Regio biedt recruitment en advertentiekanalen, ik help bedrijven om zich er te profileren met een onderscheidend verhaal.

Wel streven we nog steeds dezelfde visie na; 'werkgevers en werknemers met elkaar verbinden in de regio'. 

Als dat geen goed verhaal is? En allemaal waargebeurd.. in de Kempen ;)

Lees ook dit artikel:

https://www.werf-en.nl/snelst-groeiende-bedrijf-maakt-werk-zoeken-ludiek/

 

 

Project afbeeldingen

Laatste projecten

Van Ham Tenten & Podia
Van Ham Tenten & Podia Employer Branding voor één van de allermooiste werkgevers in de regio. Van Ham Tenten & Podia. Vol respect en bewondering mocht ik dit bedrijf induiken om de spirit van deze 'ruggegraat-mannen' vast te leggen in vette communicatie! Dit project was té leuk en het resultaat is fantastisch. Ik kreeg volop de vrijheid om Van Ham in beeld te brengen zoals ik het zag. Of beter, zoals de helden het zélf zien daar. Check it! TROTS TROTS TROTS.
We Provide
We Provide We Provide bleek een eigenzinnig karakter te hebben. Dat hebben we in kaart gebracht met een uitgebreide Toolkit en een ontzettend cool brandboekje dat hun DNA weergeeft. IT talent, buckle up! 
Het hart van Joris
Het hart van Joris Na jaren van verbouwen, wilde Joris Zorg de mensen verrassen met een origineler kado dan een 'benkske'. Ik ontwikkelde een prentenboek voor de enorme community die Joris Zorg rijk was. Alle bewoners, medewerkers, familieleden en vrijwilligers maakten er deel van uit en kunnen het nog altijd trots delen met elkaar. Employer Branding in haar mooiste vorm; recht uit het hart.
Werken in de Kempen
Werken in de Kempen Werken in de Kempen groeit uit tot het grootste en meest vernieuwende platform van Nederland. Feitelijk is het het grootste Employer Branding project dat ik ooit heb gedaan. Het inspireerde me tevens tot De Merkgevers. Lees hier hoe.