Van Ham Tenten & Podia

Van Ham Tenten & Podia

Hoe tof was dit Inhouse Traject?! Spectaculaire podia, grote festivals en stoere mannen die nergens voor terugdeinzen. Grof geschut, beroepstrots en passie.

Corona heeft de evenementenindustrie hard getroffen en Van Ham blonk uit in leiderschap, visie en ruggengraat. Er is geen bedrijf waarvan ik de beroepstrots en energie mooier in beeld had kunnen brengen. 

Inhouse Employer Branding

De evenementenindustrie zal weer losbarsten en dan wil Van Ham voorbereid zijn. Met de beste mannen aan boord. Hoe pak je dat aan?

De werkgeversscan waarin zo'n 50% van de medewerkers werd geinterviewd, inspireerde tot de volgende toolkit:

De Merkgevers Toolkit

- Employee Values Rapport
- Employee Values Proposition 
- Corporate Story (introductie van jezelf voor de arbeidsmarkt)
- Strategisch wervingsplan met praktische tips
- 7 Vacatureteksten
- Advertentie
- Flyers
- 2 Concepten Social Media Campagnes
- Unieke Van Ham DNA-boekje (op een later moment beschikbaar online)

De basis: Van Ham Helden

Alle tools die we creëerden, zijn gebaseerd op de Helden van Van Ham. Hún woorden, hun ideeën, hun suggesties, hun eigen foto's (nee, geen fotograaf), hun uitdrukkingen, hun humor. 

Van Ham is een bedrijf met zó'n sterke cultuur dat de ruwe realiteit volstaat. Teamspirit,  uitdaging en vette resultaten. Hart & Zeil. 

Bedankt Martijn en Jans voor de geweldig leuke samenwerking. Het resultaat is 100% Van Ham! Het was een eer om voor jullie Helden te werken. 

Project afbeeldingen

Laatste projecten

Van Ham Tenten & Podia
Van Ham Tenten & Podia Employer Branding voor één van de allermooiste werkgevers in de regio. Van Ham Tenten & Podia. Vol respect en bewondering mocht ik dit bedrijf induiken om de spirit van deze 'ruggegraat-mannen' vast te leggen in vette communicatie! Dit project was té leuk en het resultaat is fantastisch. Ik kreeg volop de vrijheid om Van Ham in beeld te brengen zoals ik het zag. Of beter, zoals de helden het zélf zien daar. Check it! TROTS TROTS TROTS.
We Provide
We Provide We Provide bleek een eigenzinnig karakter te hebben. Dat hebben we in kaart gebracht met een uitgebreide Toolkit en een ontzettend cool brandboekje dat hun DNA weergeeft. IT talent, buckle up! 
Het hart van Joris
Het hart van Joris Na jaren van verbouwen, wilde Joris Zorg de mensen verrassen met een origineler kado dan een 'benkske'. Ik ontwikkelde een prentenboek voor de enorme community die Joris Zorg rijk was. Alle bewoners, medewerkers, familieleden en vrijwilligers maakten er deel van uit en kunnen het nog altijd trots delen met elkaar. Employer Branding in haar mooiste vorm; recht uit het hart.
Werken in de Kempen
Werken in de Kempen Werken in de Kempen groeit uit tot het grootste en meest vernieuwende platform van Nederland. Feitelijk is het het grootste Employer Branding project dat ik ooit heb gedaan. Het inspireerde me tevens tot De Merkgevers. Lees hier hoe.