Het hart van Joris

Het hart van Joris

Prentenboek 'Het Hart van Joris'

Het meest hartverwarmende project: een boek voor alle mensen die Joris Zorg een warm hart toedragen.

Na jaren van verbouwen, wilde Joris Zorg haar bewoners en familieleden, medewerkers en vrijwilligers bedanken voor hun geduld en flexibiliteit. Natuurlijk was het veel mooier om hen te verrassen met een origineler kado dan een 'benkske' in de tuin.

Ik mocht een prachtig prentenboek ontwikkelen voor de enorme community van Joris Zorg. Nog steeds wordt het trots nagelezen met elkaar. Het boek bevat meer dan 50 jaar aan fotomateriaal en vooral warme herinneringen. Het prentenboek is opgedragen aan 'alle mensen die Joris Zorg een warm hart toedragen'. Dat bracht een enorme trots en betrokkenheid. 

Employer Branding waar mijn hart sneller van ging kloppen! 

 

Project afbeeldingen

Laatste projecten

Jaarprogramma Bax Metaal
Jaarprogramma Bax Metaal Wat brengt het Jaarprogramma bij de 4 bv's van Bax Metaal? Je ontdekt wat ervoor nodig is om medewerkers nog lang en gelukkig in je bedrijf te houden en de júiste nieuwe collega's aan te trekken. Dat geeft een boost aan de groei van je organisatie én je werkgeversmerk🦩.Daar wordt het hele bedrijf gezonder en toekomstbestendiger van! 🌱💯🎖
Wat levert Employer Branding op bij Gooskens Hout?
Wat levert Employer Branding op bij Gooskens Hout? Wat heeft Employer Branding GOOSKENS HOUT in Hoogeloon concreet opgeleverd? En wat hebben we daar allemaal voor gedaan?
Contour Fine Tooling
Contour Fine Tooling Employer Branding Traject voor een verborgen diamant in de arbeidsmarkt. Contour Fine Tooling in Valkenswaard, onderdeel van de Diamond Tools Group, is de enige diamantslijperij in Nederland. Ze maken high tech tools met diamanten. Een bijzonder project met schitterende resultaten. Letterlijk.
Van Ham Tenten & Podia
Van Ham Tenten & Podia Employer Branding voor één van de allermooiste werkgevers in de regio. Van Ham Tenten & Podia. Vol respect en bewondering mocht ik dit bedrijf induiken om de spirit van deze 'ruggegraat-mannen' vast te leggen in vette communicatie! Dit project was té leuk en het resultaat is fantastisch. Ik kreeg volop de vrijheid om Van Ham in beeld te brengen zoals ik het zag. Of beter, zoals de helden het zélf zien daar. Inmiddels is de organisatie meer dan verdubbeld, dus andere helden herkenden zich in de arbeidsmarktcommunicatie.