Over De Merkgevers

Wat is De Merkgevers?

De Merkgevers is het Employer Branding Buro van mij, Marion van Loon. Ik help werkgevers om zich te positioneren en profileren op de arbeidsmarkt. Op een mooie, oprechte manier; door te laten zien hoe bijzonder ze werkelijk zijn. 

Wie werken er bij De Merkgevers?

Buiten mij, niemand. Wel werk ik samen met zelfstandige specialisten. Omdat ik zelf geen werkgever ben, kan ik al mijn energie steken in bedrijven die dat wél zijn. Het geeft me ruimte en onafhankelijkheid om met de beste  professionals te werken aan de meest sprankelende communicatie.

Mijn diensten

Mijn klanten 

Onder de naam De Merkgevers werk ik voor de mooiste MKB bedrijven, Internationals, semi-overheden en start-ups en scale-ups. Ik heb ervaring in zorg, IT, techniek, transport, recruitment, onderwijs, high technology, productie en de evenementenindustrie. 

Ik werk met directeur-eigenaren, HR-professionals, recruiters en communicatieprofessionals die hun mensen op één zetten en arbeidsmarktcommunicatie naar een hoger niveau willen tillen. 

De Merkgevers Community

Professionals en organisaties die met De Merkgevers werken, krijgen toegang tot een exclusief netwerk:

  • Besloten netwerkgroep op LinkedIn
  • Jaarlijkse netwerkdag incl. Masterclass
  • Korting op Merkgevers workshops 
  • Exclusief partnernetwerk: vormgeving, fotografie, online marketing, SEO specialisten, vacaturesites en meer.

Mijn ambitie

Een community van inspirerende, authentieke werkgevers die laat zien waar ze voor staat en medewerkers trots maakt. 

Mijn trainingen, workshops en inhouse trajecten inspireren bedrijven om zich op eigenzinnige wijze te profileren en positioneren. Cultuur, leiderschap en beroepstrots spelen een belangrijke rol. Passie en enthousiasme zorgen dat energie gaat stromen! 

In de community van De Merkgevers kunnen professionals delen, inspireren en leren. Zo tillen we elkaar naar een hoger level en wordt ons werk nóg leuker.