Over De Merkgevers

Over De Merkgevers

De Merkgevers is een Employer Branding Bureau dat diepgeworteld is in de Brabantse Kempen, de slagader van het Eindhovense Brainport.

Wij helpen werkgevers om zich op de kaart te zetten in de arbeidsmarkt. Positioneren en profileren dus. Op een mooie, oprechte manier; door te laten zien hoe bijzonder ze werkelijk zijn en hoe leuk het is om daar te werken. Zo trekken ze talenten aan die écht bij hun passen. 

Mijn werkwijze, de Flamingo Methode, blijkt effectief en daar wordt iedereen blij van. 

Wie werken er bij De Merkgevers?

Buiten mij (Marion), niemand. Wel werk ik samen met zelfstandige specialisten. (vandaar de 'wij vorm') Omdat ik zelf geen werkgever ben, kan ik al mijn energie steken in bedrijven die dat wél zijn. Het geeft me de ruimte en onafhankelijkheid om maatwerk te leveren en focus te houden.

Mijn diensten

Voor werkgevers die hun medewerkers op één zetten bied ik:

Inhouse Employer Branding Trajecten 

Employer Branding trainingen 

Daarnaast geef ik Masterclasses, gastcolleges en workshops voor bedrijven en hogescholen. 

Mijn klanten 

Al meer dan 20 jaar werk ik met de mooiste MKB bedrijven, Internationals, semi-overheden en start-ups en scale-ups. Ik heb ervaring in branches als zorg, IT, techniek, transport, recruitment, onderwijs, high technology, productie en de evenementenindustrie. Check hier voorbeelden van mijn werk. 

Ik werk met directeur-eigenaren, HR-professionals, recruiters en communicatieprofessionals die hun medewerkers op één zetten. Ik help om hun werkgeversmerk naar een hoger level te tillen. Lees over hun ervaringen.

Mijn visie

Wat je uitstraalt, trek je aan. Werkgevers die  zich op authentieke wijze profileren, trekken talent aan dat bij hen pást. Dat is duurzaam, leuk en makkelijk want je hoeft je nooit anders voor te doen dan je bent. (Bedrijven zien trouwens vaak zelf niet hoe bijzonder ze eigenlijk zijn)

De energie

Cultuur, leiderschap en trots spelen een belangrijke rol, maar passie en enthousiasme zetten mensen in beweging. Het zijn de ingrediënten voor inspirerende communicatie en sterke Merkgevers.

Contact

Bel 06 - 133 44 713 of mail  marion@demerkgevers.nl
Ik kijk ernaar uit om kennis te maken!